Wilt u graag een verhuisfirma met verhuislift inhuren om uw verhuis in Sint-Amandsberg veilig en goed te regelen? Dan bent u op de juiste plek! Wij zijn een initiatief van meerdere verhuisfirma’s die werkzaam zijn door heel Vlaanderen. Bijna elke verhuisfirma beschikt over meerdere verhuisliften die zij graag inzetten om uw verhuis in goede banen te leiden. Ook wanneer u enkele meubelstukken naar beneden of boven wilt verhuizen kunt u hiervoor een verhuisfirma uit Sint-Amandsberg inschakelen. Via ons kan u met 1 offerteaanvraag tot wel 6 verschillende prijsoffertes ontvangen. Zo kan u, in uw eigen tijd, bepalen wat voor u de beste firma is. De offerte aanvragen is geheel gratis, verplicht u tot niets en kost u slechts 2 minuten van uw tijd!
verhuislift Sint-Amandsberg

Vrijblijvend tot 6 offertes aanvragen!

Verschillende verhuisliften

Een degelijke verhuisfirma heeft verschillende verhuisliften, ladderliften of meubelliften ter beschikking. Dit gaat zelfs van de 1e tot de 18e verdieping! Een verhuislift komt altijd met een bediener. Ook in Sint-Amandsberg is er een verhuisfirma werkzaam die door het inzetten van een verhuis- of ladderlift uw verhuis vlekkeloos kan laten verlopen.

elektrische lift Sint-Amandsberg

Elektrische lift

Stel, u verhuist van een appartement tot de 3e verdieping. Veel appartementen hebben een trappenhal, maar geen lift. Bent u op leeftijd, slecht ter been of wilt u gewoon dat uw spullen goed en veilig verhuist worden? Schakel een verhuisfirma met een elektrische lift in. De elektrische lift wordt opgebouwd en bedient door de verhuizers, uw verhuis verloopt vliegensvlug!

verhuisfirma Sint-Amandsberg

Standaard verhuislift

Gebeurt de verhuis tot de 5° verdieping, dan wordt een standaard verhuislift ingeschakeld. Dit type lift is net wat groter en werkt ook elektrisch. Het spreekt voor zich dat de elektrische lift meestal iets goedkoper in prijs is dan de standaard verhuislift. Ook deze wordt op de locatie gemonteerd en meestal op de begane grond bedient door 1 verhuizer. Vaak wordt er ook 1 verhuizer extra ingehuurd om de verhuis van boven goed te begeleiden en de spullen goed op de lift te zetten.

ladderlift Sint-Amandsberg

Ladderlift

Maar in Sint-Amandsberg kan er meer! Vindt de verhuis plaats van de 6e tot de 8e verdieping dan gebruikt de verhuisfirma een ladderlift die gemonteerd staat op een wagen. Meestal vergezeld met één bediener en één of twee verhuizers. En de liftservice gaat nog hoger! Bij sommige verhuisfirma’s bestaat de mogelijkheid om zelfs tot de 18e verdieping te gaan. De prijs ligt uiteraard hoger. Vanaf verdieping 12 en hoger zijn er meestal standaard twee bedieners om alles in goed banen te leiden.

Wat kost een verhuislift/ladderlift?

De prijs om een verhuis- of ladderlift bij een verhuisfirma in Sint-Amandsberg te huren wordt bepaald door verschillende factoren. Immers, alles hangt af van de verdieping die u betrekt, de tijd die er nodig is voor de verhuis en of u één of meerdere bedieners en verhuizers nodig hebt. Het spreekt voor zich dat een verhuis met verhuislift die nodig is van de 2e verdieping goedkoper zal zijn dan wanneer u vertrekt van de 16e verdieping. Ook het aantal verhuizers en bedieners van de lift geven de doorslag. Om een eenvoudig voorbeeld te geven kost een verhuis van de 3e verdieping met een tijdspanne van een 4 uurtjes ongeveer €200,-. De richtprijs voor 1 verhuislift ligt rond de 75,- per uur voor het eerste uur. Vaak vallen de kosten voor de daarop volgende uren lager uit, vraag hierna bij een verhuisfirma in Sint-Amandsberg. Naast de kosten van de verhuislift rekenen sommige verhuisfirma’s ook nog voorrijkosten. Is er een parkeervergunning nodig? Een verhuisfirma zoekt het graag voor u uit, richtprijs 50,- voor aanvragen en plaatsen van de borden. Maar het is de boodschap om een offerteaanvraag te doen, maximaal 6 offertes te krijgen van verhuisfirma’s in uw regio, en deze te vergelijken! U kan tot 40% besparen op uw verhuisklus!

Verhuiskosten verhuisliftenGemiddelde prijzen*
Elektrische opbouwlift (verdiep 1 t/m 3)
Elektrische lift€100,- voor 1 dag
Verhuiskosten verhuis-/ladderlift (verdiep 1 t/m 6)
Verhuislift + 1 bediener€70,- per uur op weekdagen
Verhuislift + 1 bediener€90,- per uur op zaterdag
Ladderlift + 2 bedieners€105,- per uur op weekdagen
Ladderlift + 2 bedieners€130,- per uur op zaterdag
Verhuiskosten ladderwagen (verdiep 7 en hoger)
Ladderwagen + 2 bedieners€120,- per uur op weekdagen
Ladderwagen + 2 bedieners€150,- per uur op zaterdag
Extra verhuizer€30,-/€40,- per uur weekdagen/zaterdag

(*) aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Verhuislift voor bedrijven en particulieren

Wie aan ladderliften, meubelliften of verhuisliften denkt, is ten onrechte van mening dat deze liften enkel voor een verhuis dienen. Niets is minder waar. Buiten particulieren, die bijvoorbeeld ook van een liftservice gebruik maken om het materiaal van hun nieuwe dak naar boven te krijgen, zijn er ook bedrijven die gebruik maken van een verhuis- of ladderlift. De tijd dat vakmannen hun materiaal langs de trap of via een katrol naar boven hijsen is voorbij. Terecht! Er bestaan nu eenmaal andere methoden. Wat voor verhuislift uw bedrijf of woning in Sint-Amandsberg ook nodig heeft u doet er goed aan om er een verhuisfirma voor in te schakelen. Zij hebben veel ervaring in verhuizingen en kunnen veilig met de lift en uw spullen omgaan.

Vrijblijvend tot 6 offertes aanvragen!

Wat kunt u zelf regelen?

Een verhuis in Sint-Amandsberg – met of zonder ladderlift – moet vooral veilig zijn. U bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de helpers die u zelf inschakelt en de inboedel die u zelf verhuist. Sluit daarom een ongevallenverzekering af. Stelt u zich maar eens voor dat er een kast of zetel tijdens de verhuis in Sint-Amandsberg beschadigd raakt door uzelf of één van de welwillende helpers! Als uzelf de parkeervergunning gaat regelen moet u bij uw gemeente nagaan of u een vergunning nodig hebt om de straat te gebruiken voor de ladderlift of verhuis. U mag rekenen dat u tenminste de parkeerplaats van twee tot drie auto’s in beslag neemt op de grote dag. De gemeente zal verkeersborden uitreiken die u zelf kan plaatsen. Deze verkeersborden geven aan dat er een parkeerverbod is gedurende de benodigde tijd om uw verhuis uit te voeren. Uw verhuisfirma is ook niet aansprakelijk wanneer bijvoorbeeld uw balkon in slechte staat is, en er ongelukken van komen! Opletten is de boodschap!

Goedkoop kan duurkoop worden…

Alles heeft zijn prijs. Verhuizen en gebruik maken van een liftservice met 1 bediener is goedkoper dan met 1 bediener en een verhuizer. Dit is logisch omdat de manuren betaald moeten worden. Een goedkoper alternatief waar wel meer risico’s aan kleven is dat u de meubellift regelt bij een partij die alleen liften verhuurt. U moet zich wel realiseren dat u door gebruik te maken van een verhuislift zonder bediener, u zelf handig genoeg moet zijn om deze meubellift op te bouwen. Daarnaast bent u verantwoordelijk wanneer er iets niet goed gaat en er iets van de lift afvalt. Het inschakelen van een verhuisfirma is voor de meeste mensen daarom ook de juiste keuze. Zij hebben vaak meerdere verhuisliften tot hun beschikken en de expertise om goed en veilig uw spullen van A naar B te verhuizen. Zeker wanneer u hoger woont dan een 3e verdieping, of op een verhuis moet doen op een moeilijkere plaats, is het aan te raden dat u gebruik maakt van een professionele bediener en geschoolde verhuizers. Zij weten wat ze moeten doen en bovendien maakt het de verhuis allemaal veiliger.

ladderlift prijs

Kies voor een verhuisfirma!

Het is al eerder vernoemd. De beslissing om zelf een verhuislift te huren of een gespecialiseerde verhuisfirma inschakelen hangt van verschillende factoren af. Hebt u een meubellift nodig in Sint-Amandsberg om uw oude eetkamer te vervangen door een nieuwe, en u hebt wat mensen die hun handen uit de mouwen kunnen steken, kan dit prima zelf. Denk er wel om dat u niet verzekerd bent voor eventuele schade aan de gehuurde lift en uw goederen. Wanneer u liever een expert inschakelt om de verhuis te begeleiden en u de zorgen uit handen te nemen dan is een verhuisfirma de perfecte keus. Vooral wanneer u op de 15e verdieping verhuist en bovendien meer dan enkele kasten, stoelen en tafels moet verhuizen dan is het toch echt aanbevolen om specialisten erbij te halen. Elke vakman kent zijn stiel!

Trouwens, een verhuislift bestemd voor een verhuis op de 15e verdieping zal meestal niet gaan zonder ervaren bedieners. Verhuizen kost sowieso geld, dus bespaar niet voor die dag zelf en geef deze taak in handen van een verhuisfirma uit Sint-Amandsberg.

Verhuiswagen huren

Veel mensen schakelen een verhuisfirma in Sint-Amandsberg niet alleen in voor een verhuislift. Ook voor het huren van een verhuiswagen met bestuurder en verhuisift kunt u bij menig verhuisfirma terecht. Een verhuisfirma heeft meerdere verhuiswagens in zijn arsenaal. Zo varieert het laadvolume meestal van 20m3 tot 50m3. Het is voor uzelf meestal lastig in te schatten hoe groot de verhuiswagen moet zijn. Een verhuizer kan dit wel goed door de jarenlange ervaring in het verhuizen. Benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend offertes aan!

verhuiswagen huren Sint-Amandsberg
Verhuiskosten verhuiswagenGemiddelde prijzen*
Verhuisbus 20 m³ + 1 verhuizer + bestuurder€60,- per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer + bestuurder€70,- per uur
Verhuiswagen 50 m³ + 2 verhuizer + bestuurder€100,- per uur
Per extra verhuizer€30,- per uur
ParkeervergunningVanaf €25,- (hangt van gemeente af)

(*) aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Andere service nodig? Wij helpen u!

Naast het grote geschut zoals verhuiswagens en ladderliften zijn er ook andere services die een verhuisfirma in Sint-Amandsberg kan aanbieden. Denk maar aan inpakdozen, dekens, touwen enz. om uw mooie meubelen veilig te verhuizen. Bij sommige verhuisfirma’s kan u bijvoorbeeld zelfs opslagruimte huren om uw meubelen tijdelijk op te slaan.

Meubelbewaring in Sint-Amandsberg

Er zijn verschillende redenen en/of omstandigheden die kunnen voorkomen dat u een tijdje uw meubels niet kwijt raakt. In uw oude woning kunnen ze niet blijven staan en in uw nieuwe woning kunnen ze nog niet binnen. U bent een koppel dat gaat samenwonen maar geen van beiden wil van zijn inboedel onmiddellijk af. Wat nu? Meubelopslag biedt u een oplossing! Er bestaan firma’s die opslagruimtes verhuren. Uw verhuisfirma haalt uw meubelen en andere inboedel bij u thuis op en zal ze met kennis van zaken opslaan in opslagruimtes van uw keuze. Er zijn verschillende formaten beschikbaar. Speciaal voor meubelbewaring bestaan er al opslagruimtes van 1m³ tot wel 36m³. In bijna alle gevallen zijn deze boxen geklimatiseerd, tochtvrij en bovendien beveiligd. U kan op uw beide oren slapen, uw meubels zijn in goede handen.
meubelbewaring Sint-Amandsberg

Self-storage: goed verzekerd en beveiligd

Uiteraard kan u ook self-storage doen. Het principe is dat u één of meerdere individuele boxen huurt en daar zelf uw meubels en andere spullen naartoe brengt. Het is een goedkope en bovendien een veilige manier om uw inboedel op te bergen. Veilig, omdat ze veelal voorzien zijn van camerabewaking, brandbeveiliging, temperatuur- en vochtcontrole. Een slimme tip is, dat als u bijvoorbeeld die kinderkamer maar niet kan wegdoen, deze te demonteren en zo op te slaan. U zal veel minder plaats in beslag nemen! Self-storage boxen zijn er vanaf 3m³ tot meer dan 35m³.

Tijdelijke opslag: een verhuiscontainer

Een verhuiscontainer is dan weer geen echte meubelopslag of meubelbewaring. De bedoeling is eerder van tijdelijke aard. Een zeer tijdelijke opslagruimte zeg maar. Het nut van een verhuiscontainer is dat u deze door uw verhuisfirma laat afzetten bij uw woning van waaruit u verhuist. Bij voorkeur ’s morgens. U heeft de tijd om al uw meubels erin op te slaan. Er wordt berekend hoe groot de verhuiscontainer moet zijn, al naargelang uw inboedel. Er zijn containers vanaf 33m³ tot bijna 50m³. Het grote voordeel: al uw meubels kunnen er in. U hoeft niet steeds heen en weer te rijden met een gewone verhuiswagen. Alles kan in één keer mee naar uw nieuwe bestemming. Wanneer het moment gekomen is dat u in uw nieuwe woning kunt, geeft u opdracht aan uw verhuisfirma uit Sint-Amandsberg om de verhuiscontainer naar de nieuwe woning te brengen. Dit hoeft niet per sé op één dag te gebeuren. Verhuiscontainers zijn vocht- en vorstvrij. Uw meubels zijn goed beschermt. Tenslotte bespaart u een boel brandstofkosten!

Gemiddelde kosten meubelbewaring

Of u nu kiest voor een meubelbewaring, self-storage of een verhuiscontainer, u zal steeds de huurkosten eruit halen. Neemt u bijvoorbeeld een verhuiscontainer (het duurste), dan zullen deze kosten nog niet opwegen tegen een maandelijkse huurprijs van een woning. De prijzen in de onderstaande voorbeelden zijn gemiddeld en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

VerhuiscontainerEen container van 20 voet (= 37,4m³) kost u ongeveer €190,- per maand
MeubelbewaringEen opslagruimte van 10m³ met een opslag ter waarde van €5.000,- betaalt u ongeveer € 230,- per 3 maanden
MeubelopslagMoet uw ruimte groter zijn, bvb 50 m³, eveneens met een waarde van €5.000,- zijn de kosten ongeveer €940,- per 3 maanden.
Self-storageU betaalt, na telefonische afspraak doorgaans een prijs van ca. €5 per m³. Zo eenvoudig is dat.
verhuislift prijzen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Wilt u graag weten wat de kosten zijn om een verhuisfirma in te schakelen en een verhuislift te huren in Sint-Amandsberg? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan van verhuisfirma’s die werkzaam zijn in uw regio. Nadat u de prijsvoorstellen hebt ontvangen kunt u deze vergelijken op prijs en voorstel. Zo kunt u zelf de keuze maken welke firma u wilt inschakelen voor de verhuisklus. Wist u dat door te vergelijken u tot wel 40% kan besparen ten opzichte van iemand die niet vergelijkt? Wees geen dief van uw portemonnee en vraag vandaag nog offertes aan!

Tot 40% minder betalen voor uw verhuis? Vergelijk prijzen!

Uit onderzoek is gebleken dat het vergelijken van offertes loont. U kunt zelfs tot wel 40% besparen op de verhuiskosten door de prijzen van verschillende verhuisfirma's naast elkaar neer te leggen. Via onze verhuisservice kunt u makkelijk en snel tot wel 6 prijsindicaties aanvragen van bedrijven uit uw streek. Binnen 2 minuten geregeld!

Deelgemeenten van Gent:

Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem en Zwijnaarde

De postcodes die bij deze deelgemeenten horen:

9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052